tisdag 21 oktober 2008

Just idag är jag stark...

för att BAJEN käkade upp djurgården i ett derby på Råsunda. Jag hade redan bestämt mig för att inte gå på den här matchen. Det skulle jobbas på bolaget och allt det där. Så hörde Steffe av sig och sa att det minsann finns en plåt över. Skit också...kanske ska man gå i alla fall? Näe, jag stannar hemma.
Kommer hem några minuter innan avspark för att inse att jag inte kommer att kunna se matchen på datorn som jag vill.
Marie såg på mig med förstående ögon och skickade iväg mig till lokala kvarterskrogen för att se på storbildsTV.

Ingen Heineken, så det fick bli Carlsberg... första halvlek var ingen vacker syn, men nog hade vi tryck på de små pyjamasklädda aporna. I andra halvlek var det ett anat BAJEN som ställde upp. Erkan dammar in 1-0 i 67' minuten och glädjen var total....Kom ihåg att vi inte har vunnit sen den 11/8. Charlie pytsar även han bara en minut senare och som spik i kistan får Lolo visa att han är landets bästa frisparksvapen när han dippar in 3-0.

Tydligen hördes blåränderna muttra något om att aldrig gå på dif-match igen och kanske ska man bli BAJARE?!
Tack, men nej tack...vill inte ha fler medgångssupportrari BAJEN FANS.

Idag jobbade jag i Salem. Där har man över-disk försäljning och ett nästan kriminellt reducerat utbud eftersom de bygger om. Det kändes som att gå tillbaka två år i tiden när vi gjorde om vår butik.
Att bero på det så fick jag en CD av en av våra stammisar. En trevlig farbror som ville att jag skulle lyssna på "The Gothenborg Combo"... Fantastisk gitarrmusik!

Om någon undrar hur det går med cigaretterna kan jag säga att det är lugna puckar....noll bloss sen den där söndagen för snart två veckor sen.
Det är vanan som är lurigast att bryta... liksom när man har lämnat Robin på dagis, eller går ur gallerian i Tumba på väg hem. Då skulle det vara bal med ett bloss.

Om några dagar sticker jag till Gotland, Visby och Borgen för att lira på en fotbollsgala.
Häftigt!

...tjenare...

1 kommentar:

:) sa...

Fan vad duktigt med ciggen! :D Det är så mycket fräschare med en rökfri man ;)