tisdag 4 augusti 2009

inga miljoner...

inga superstjärnor, inga läckra ungdomsidoler. Igår på Söderstadion var det tumult! När föreningen gör sig av med Mad Mike Jensen på ett märkligt sätt kliver Andreas Dahl, Igor, nybrassarna, och Emil upp. Bolljäkeln var ju på henkeborgsidan nära på hela tiden. Vi ville verkligen ha in bollen. Eller vad sägs om 8-1 i hörnor?
Poppen gjorde vad han kunde och jag säger inte så mycket om de två målen.
Backlinjen såg stadigare ut än på länge om man bortser från 0-2 målet. Mittfältet krigade mer än nånsin. T.o.m polarn Feffe (som håller på apa) satt och jublade åt uppspelen! Anfallet var varierat och hungrigt. Det sitter med passar, löpningar och samarbete. Det är bara den lilla detaljen med att lyckas med den absolut sista träffen i varje anfall. Avsluten såg ut lite som Charlie Davies när han körde sin första säsong.
1-2 borde ha varit seger med tanke på hur bra vi var igår!

Undrar just om man ska ta och reparera en TV till? Den gamla tjock-TVn i sovrummet började låta och knastra nåt så grönjäkligt igår kväll så vi beslöt att stänga av den. På natten drömde jag om att laga TV. Jag kommer att hålla Er uppdaterade i laga-tv-sagan!

Nu lyssnar jag på RUN DMC "rock box"
thank you spotify

Inga kommentarer: