måndag 31 augusti 2009

Tänkte inte kommentera men....

vet inte om NI är insatta i BAJEN nu för tiden. Vad som hänt är att Tony Gustafsson (tränare) har fått gå och vila upp sig lite och Thom Åhlund har tagit över rodret för att hålla oss kvar i Allsvenskan. All right, inte mer om det.
Själv gillar jag Tony och tycker inte att det är honom vi ska hänga för att vi ligger på kvalplats. Visst är det tränarens jobb att inspirera sitt lag till att vinna. Tony SKA placera spelare, lägga upp teknik och taktik. Har han lyckats? vettefan...
Men å andra sidan så finns det väl INGEN som kan gå för full maskin när man gång på gång blir bortdömd, avblåst, avstängd, utbuad, utskälld. Hur många gånger bara i år har vi inte sett tveksamma domarinsatser gällande straffar, hands och offsidesituationer?
Från läktare är det inte mycket bättre...snorungar med smaklösa budskap. Det är inte BAJEN...det är larvigt och hör hemma på Råsunda eller Stadion!

Men jag ville bara skriva lite om vad som just hände på Facebook... En aikare skriver att han ska springa in på Jägaren och kolla om Tony sitter där. Han får en kommentar någon minut senare om en djurgårdare som skryter med att han minsann vågar gå över medis med sin blårödgula halsduk...?!

Ärligt talat så skiter jag i vad folk hejar på för lag... JAG håller på BAJEN!

Åt helvete med allihopa!

Inga kommentarer: