söndag 9 augusti 2009

Ska det vara så jäkla svårt...

att boka in rätt band till sin fest? Vi var och spelade på ytterligare ett bröllop igår. Egentligen inga konstigheter förutom att dom på festen hade bokat in ett annat band. Det är inte så viktigt vilket annat band det var, men dom spelar mer åt dansbandshållet, sån där nygammalt...eller vad det heter. Nu kunde visst inte dom, så RABALDER blev inbokade istället som liksom stuntband. Jag är förbannad, mest för att antingen har arrangören glömt att berätta för oss att det är nymoget som gäller...eller så har Roffe fått informationen och inte sagt något till oss andra. Den gamla det-ordnar-sig-alltid-för-alla-gillar-Tarzan-mentaliteten.
Annars kan man läsa om gigget på http://blog.rabaldermusik.se om man vill...

Ska det vara så jäkla svårt...
att sätta egna mål? Ja tydligen. Nu tvålade vi dit apa if så det stänkte om det, förmodligen skickade vi ner dom en bra bit ner på evolutionsstegen också, nu kan dom pinka in sina revir på grusplanerna runtom i landet. Vi var inte bra, men dom var sämre! Det var nån sorts gårdare som gjorde målet också... vi vann med 1-0!

Nu när hallen är nästan helt klar så ska jag ge mig på tvättstugan...inte så kul! Marie börjar jobba i morgon så man får lite lugn och ro här hemma med Maya. Hon och jag har inskolning på dagis nästa vecka...ska bli roligt.

Äh...BAJEN leker!
Livet leker
Tarzan är nöjd ändå... så jäkla enkelt

Inga kommentarer: